HTML

Távmunka-napló

Amit régóta csinálni akartam a weben, de sokáig nem jöttem rá, hogyan csinálják mások. Akik kezében a kódok pénzzé állnak össze. A blogom az egyéni gyarapodást szolgálja a pénzügyi IQ fejlesztésével. Eredetileg a távmunkával akartam foglalkozni, de aztán egy napon megjelent előttem ... egy fehér nyúl.

Gyakori kifejezések

2008.05.31. 17:27 Gergő, CsokiMa

Indul a Milliomos Születik!

Egy rendkívüli hírrel szakítom meg az előző bejegyzésben elkezdett gondolat fonalat. Kérek Benneteket, tisztelt olvasóim, nézzétek el nekem! Viszont amiről szó lesz az elkövetkezendő napokban az egy olyan esemény, ami jelentősen megbolygatja a magyar online marketing szférát, így bízom a Te fokozott érdeklődésedben is!
A nemzetközi felbukkanás után itthon is indul online pénzügyi valóságshow. Ez nem más mint a Milliomos Születik.
Hogyan is néz ki egy ilyen show és mi a célja? Az itthoni rendezvény, a korábbi valóságshow-khoz hasonlóan, egy erre kiszemelt épületben zajlik, 3 hónapon keresztül. A hatalmas különbség a két műfaj között, hogy a Milliomos Születik nem öncélú szórakoztatást kínál, hanem olyan pénzügyi versenyt, mint a való életben. Tulajdonképpen végigkövethetünk néhány honfitársunkat azon az úton, ami, némi túlzással, a semmitől, a mindenhez visz. Vagyis, kezdőtőke nélkül elindított, online vállalkozások sikerre vitelének lehetünk szem és fültanúi. Mindeközben, különböző jogosultságokat megvásárolva, mi is részt vehetünk kívülről a showban, és velük együtt indíthatjuk útjára a saját vállalkozásunkat.
Hogy követhető lesz-e a tévé csatornák valamelyikén a Milliomos Születik, az egyelőre még két esélyes. A szervezők rajta vannak, és ha azt a fullos márványviskót sikerült megcsípniük, ami a dráma színtere lesz, akkor bizonyosan egy médiaajánlat lealkudása sem fog különösebb gondot okozni valamelyik pénzéhes társaságnál.
Szóval a cél, népszerűsíteni az internetes vállalkozási formát. Ami, ha kedvező visszhangra talál, akkor idővel jelentősen hozzájárulhat országunk gazdasági fejlődéséhez. (Más kérdés, hogy milyen hatással lenne az internet adó bevezetése.) Tulajdonképpen az e-kereskedelem és az internetes kereskedelem kultúráját alapozhatná meg ez a nagyszerű törekvés.
Ez azonban nem kis feladat, mert Magyarországon, a statisztikák szerint, közel 6 millió állampolgár digitálisan analfabéta. (Könnyen utánanézhetsz.) Vagyis nemcsak hogy nem interneteznek, hanem alapszintű felhasználói ismeretük sincs!
Természetesen egy ekkora buliból bűn lenne kimaradni, pláne a 25hét után. (Aminek sajnos már csak a blogja publikus.)
Éppen ezért fejest ugrottam én is lehetőség tengerébe, és most azon vagyok, hogy legalább pár hétre bejussak, és amennyire tudok, átitatódjak az ottani koncentrált-tudással teli atmoszférával. Mert tudni illik, a be- és kijutás itt is a nép, no és a mentorok kegyein múlik. A mentorok két kiszavazott közül egyet visszahívhatnak. Szóval bejutni nehezebb.

Nevezni 3 perces videós bemutatkozással lehet, ami felkerül a Milliomos Születik weboldalára, és ott lehet szavazni az önjelölt jelentkezőkre.
http://www.milliomos-szuletik.com/beszavazas/


Megköszönöm, ha teszel egy szavazatot rám, kedves Olvasóm! A megszerzett tudásból Te is részesülhetsz, ha szorgalmas látogatója maradsz a blogomnak. Kürtöld szét bátran ezt a hírt, és ha akad más is a kapcsolataid között, aki velem szimpatizálna, az ő szavazataikat is köszönöm!

Szólj hozzá!

Címkék: internet videó magyarország szavazás felhasználó online vállalkozás valóságshow mentor digitális analfabéta milliomos születik


A bejegyzés trackback címe:

https://tavmunkainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr52496670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása